esmaspäev, 19. oktoober 2009

Täname!

Suur tänu kõikidele meie valijatele!

Lugupidamisega,
Tõnu Urva
Andres Pajula
Matti Nappus
Ero Liivik
Henn Põlluaas
Tõnu Kumari
Maie Särak
Jaan Kalbus
Arno Vester
Meelis Telliskivi
Meelis Rõigas
Kaimo Käärmann-Liive
Siiri Käpa
Evelin Povel-Puusepp
Elviira Alamaa
Jelena Laanjärv
Helle Rätsep
Jaak Tomingas
Thomas Oberg
Ants Torim
Henn Vaher
Lembit Vares
Ülo Vatsk
Olmer Uibo
Gunnar Lambing
Olav Roasto

3 kommentaari:

  1. Tundub, et erakonnad tegid teile siiski ära. Inimesed ikka ei usaldanud teid, sest pole ajalugu näidata. Teie esinumber põrus kohe täiega... Aga muidu 5 kohta on tubli tulemus keskpäraste tegijate poolt

    VastaKustuta
  2. Võib-olla oli see ka meie endi viga, et me valimiskorrale tähelepanu ei juhtinud. Nimekirja esinumbril KOV volikogu valimistel suurt tähtsust ei ole, kuigi meedia seda kummaliselt võimendab. Tsitaat lehelt http://vvv.vvk.ee/index.php?id=11129

    "Nimekirjamandaatide jaotamiseks reastatakse kandidaadid ringkonnanimekirjas vastavalt igaühele antud häälte arvule ning mandaadi saab kandidaat, kes on selles nimekirjas eespool."

    Lihtsalt öeldes - kes rohkem hääli sai, tõusis nimekirjas ning sai ka koha volikogus. Ei toimu "häälte kogumist" nimekirja esinumbrile või nimekirja tipus olevatele inimestele, nagu see on Riigikogu valimistel.

    Aga see on kõik tagantjärele tarkus : )

    Kaimo Käärmann-Liive

    VastaKustuta
  3. 2005 valimistel oli tulemus selline

    Ref 7
    VL 4
    Kesk 3
    ResP 2
    VL Pajula 1

    Kuna VL liitus Pajula pundiga siis sisuliselt ei saanud valimisliit mitte ühtegi kohta juurde. Eelmisel korral oli valimisliitudel kokku 5 kohta nii ka nüüd. Seega Ero Liivik lihtsal hämab ja moonutab fakte, et valimisliit sauel võitis hääli juurde. Ei võitnud tegelikult.

    VastaKustuta